SPS GUNS by DSG

SPS is opgericht als wapen fabrikant in 1996. Na 15 jaar actief te zijn geweest in de markt van hoogwaardige competitie pistolen, altijd bezig met inovaties, zijn we trots onze nieuwe lijn pistolen te introduceren. We hebben hard gewerkt om deze kwaliteits pistolen, met een mooi disign, gecombineerd met het beste hard chrome in black en silver uitvoering, als mede het hand fitten van de pistolen, om een prachtig product voor onze klanten te realiseren.

SPS in samenwerking met onze partners MAC Corporation, hebben we een team samengesteld van toegewijde professionals die de beste basis materialen geleverd door bedrijven in Spanjen met gebruik van de laatste technologien op gebied van CNC verspaning, in staat zijn de Frames, Slides, Lopen, en andere onderdelenen te fabriceren van een uitmuntende kwaliteit. De specifieke oppervlakte behandeling van ieder onderdeel is zorgvuldig geanalyseerd met de exacte hardheid van het materiaal tot gevolg.

Onze magazijnen, gemaakt van roestvrij staal, een essentieel onderdeel van een semi automatisch wapen hebben hun buitengewone betrouwbaarheid bewezen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u met onze nieuwe lijn pistolen erg tevereden zult zijn, u zult er prima resultaten mee behalen en kunt rekenen op onze support en ondersteuning.